Երևան
22 / Փետրվար / 2020

Հավի մսով ու բուլղարական պղպեղով աղցան

Բաղադրիչներ

հավի փափկամիս - 3 կտոր
պղպեղ բուլղարական - 2 հատ
սոխ - 1 գլուխ
սամիթ - 1 կապ
սունկ շամպինիոն - 300 գր
բուսայուղ - ըստ ճաշակի
աղ - ըստ ճաշակի
պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
Սոուսի համար՝
թթվասեր - 250 գր
լոլիկի մածուկ - 80 գր
մանանեխ - 0,5 թ/գ

Պատրաստման եղանակ
Բուլղարական պղպեղները լավ լվանում ու կորիզահանում ենք, այնուհետև կտրատում ենք։

Սոխը կիսալուսնաձև կտրատում ենք։

Հավի փափկամիսը երկու կողմից տապակում ենք, մինչև ոսկեգույն դառնա։

Հավի փափկամիսը խորանարդաձև կտրատում ենք։ Այդ ընթացքում տապակում ենք սունկը։

Բոլոր բաղադրիչները խառնում ենք, ավելացնում ենք մանր կտրատած կանաչին, ապա համեմում ենք աղով ու պղպեղով։

Այժմ պատրաստում ենք սոուսը, որի համար թթվասերը, մանանեխն ու լոլիկի մածուկը խառնում ու ավելացնում ենք աղցանին։

Աղցանը պատրաստ է։

Բարի ախորժակ։

 

դիտվել է 8223 անգամ

Ելակետ լրատվական գործակալությունը Լոս Անջելես-ում
Ելակետ լրատվական գործակալությունը Մոսկվա-ում

Ամերիաբանկ. դարձյալ առաջատարը ՀՀ բանկային համակարգում հիմնական ցուցանիշներով

Համացանցում հայտնվել է «Դասարանցիները» ֆիլմի թրեյլերը

Տեսանյութ է հրապարակվել Երևան-Սևան մայրուղու վրա տեղի ունեցած վթարից (տեսանյութ)

Ցանկանու՞մ եք ունենալ առողջ և առանց ճարպերի մաշկ. N-ayva կենտրոնում սպասում են ձեզ

Էկոլոգիապես մաքուր արտադրանք «Amway» ապրանքանիշից

Քո անունով օծանելիք Lusin Parfume-ի կողմից