29 / Հուլիս / 2021 : 19-32

Եգիպտացորենի եփման միակ ճիշտ և անկրկնելի բաղադրատոմսը․ անմահական համ

Այժմ քաղցր եգիպտացորենի շրջանն է, և այն ուտում են բոլորը։

Եթե ձեզ ամեն դեպքում եգիպտացորենի համի մեջ ինչ-որ բան դուր չի գալիս, ապա սա հենց ձեզ համար է։

Պատրաստման այս հատուկ մեթոդի շնորհիվ այն կարելի է դարձնել էլ ավելի քաղցր։ Ահա մինի բաղադրատոմս, որը կօգնի ավելի ու ավելի համեղ դարձնել այն։

Պատրաստման եղանակը

1. Մինչև այն եփելը կիսեք երկու հավասար մասի։ Դա շատ կարևոր է։

2. Գցեք 5 կեսը կաթսայի մեջ և վրան ջուր լցրեք։

3. Երբ ջուրը եռա, կաթսայի մեջ ավելացրեք 1 բաժակ կաթ և կարագի 1հաստ կտոր։

4. Եգիպտացորենը եփեք ևս 8 րոպե։ Վերջ, ամեն ինչ պատրաստ է։

5. Պատրաստի եգիպտացորենի վրա աղ լցրեք։

Արդյունքում եգիպտացորենները շատ համեղ կստացվեն։ Ամբողջ գաղտնիքը կաթի և կարագի մեջ է։
Դիտվել է 15292անգամ
Վերջին լուրեր