03 / Սեպտեմբեր / 2022 : 13-25

Շամպայնի օգտակարության մասին

Շամպայնը սովորաբար խմում են հատուկ առիթներ ժամանակ։

Պարզվում է՝ շամպայնը դրական է ազդում օրգանիզմի վրա։ Շամպայն կարելի է խմել իհարկե ողջամիտ չափաբաժիններով, շաբաթական 1-2 բաժակից ոչ ավել։


Բարելավում է մարսողությունը

Արագացնում է սննդի յուրացումը, նկատվում է քաշի աննշան կորուստ։ Շամպայնը չի կարելի խմել դատարկ ստամոքսին, այն կարող է առաջացնել այրոց։




Հանգստացնում է նյարդային համակարգը

Շամպայնը հանում է նյարդային լարվածությունը և հանգստացնում: Դրական է ազդում քնի վրա։
Բարելավում է մաշկի վիճակը

Եթե ​​չեք սիրում շամպայն խմել, քսեք այն ձեր մաշկին։ Շամպայն ունի մանրէասպան և բուժիչ հատկություններ՝ մաշկի համար։


Պատրաստեց Yelaket.am
Դիտվել է 14986անգամ
Վերջին լուրեր