17 / Փետրվար / 2023 : 10-42

Մեր հայրենակիցներից շատերը նախընտրում են «ՀԱԼԵՊ»-ի համեմունքները


«Հալեպ»-ի բազմազան տեսականիներից մեր հայրենակիցները նշեցին, որ օգտագործում են խունկ, սև և կարմիր աղացած, պղպեղներ (քաղցր, կծու), սխտորի փոշի, դափնու տերև, չաման, կտավատի սերմ, վանիլ, խմելիսունելին, բարբարիս, ռեհան, ուրց, քունջութ, մեխակ, ռոզմարին, սամիթ, հիլ՝ աղացած և հատիկավոր, համեմի սերմ, կտավատի սերմ, դարչին, քիմիոն, բահար, նանա, անիսոնի սերմ, իմբիր, մանանեխ և այլ շատ համեմունքների փափեփավորված տեսականիներ։

Մանրամասն՝ տեսանյութում
Դիտվել է 10025անգամ
Վերջին լուրեր