22 / Մարտ / 2023 : 16-04

«Աթենք», «Բիելլա», «Գանձասար». ո՞ր մսամթերքներն են նախընտրում մեր քաղաքացիները


Yelaket.am-ը ներկայացնում է «Լավագույնը Հայաստանում» շարքը՝ շարունակելով հարցումներ իրականացնել մայրաքաղաքի տարբեր վարչական շրջաններում մեր հայրենակիցների հետ՝ թե հայրենական արտադրության մսամթերքի, երշիկեղենի և այլ տեսականիներից որի՞ն են նախապատվություն տալիս։
Բաստուրմա, սուջուխ, երշիկեղեն, իշլի քյուֆթա առանց որոնց հնարավոր չէ պատկերացնել մեր տոնական սեղանները:

Նշենք նաև որ հայրենական մսամթերի շատ արտադրողններ առաջարկում են նաև կիսաֆաբրիկատների լայն տեսականի՝ տոլմա, խինկալի, խաշ, պելմենի, կոտլետներ, բլինչիկներ, կոլոլակ, ղավուրմա և շատ այլ տեսականիներ։

Մեր հայրենակիցներից շատերը նշեցին, որ նախապատվություն են տալիս «Աթենք» մսամթերքի արտադրությանը։


«Բիելլա» մսամթերքի արտադրությանը։
Եվ` «Գանձասար» մսամթերքի արտադրությանը:
Առավել մանրամասն՝ տեսանյութում
Կարդացեք նաև՝







Դիտվել է 371909անգամ
Վերջին լուրեր