21 / Մայիս / 2020 : 11-29

Հավի մսով կոտլետներ`գազարի և պանրի միջուկով

Պատրաստում ենք շատ համեղ կոտլետներ՝ հավի մսով, գազարի և պանրի միջուկով: Այն շատ դուր կգա երեխաներին։

Անհրաժեշտ բաղադրիչներ․

600 գրամ հավի ֆիլե,
100 գրամ պանիր,
1 հատ ձու,
1 հատ ոչ մեծ սոխ:

Պատրաստման եղանակը

Միսն աղալ, հետը աղալ նաև մի քիչ հաց:

Սոխն անցկացնել ամենամանր քերիչով, ավելացնում ենք ձուն, մի քիչ աղ եւ լավ խառնում ենք:

Գազարը ևս քերել, մի փոքր տապակել թույլ կրակի վրա, ավելացնել քերած պանիրը:

Ջրով թրջած ձեռքերով վերցնում ենք մսի ֆարշից մի փոքր, տափակեցնում ափի մեջ, վրան դնում մի ճաշի գդալ գազարի և պանրի խառնուրդից, ծածկում մսի երկրորդ շերտով: Կոտլետի ծայրերը լավ ամրացնում ենք և տապակում բուսական յուղի մեջ մինչեւ վարդագունելը:

Կոտլետները շատ հյութեղ են ստացվում, անմահական համով՝ գազարով և պանրի միջուկով…

Մատուցելիս զարդարեք թարմ կանաչիով։

Բարի ախորժակ

Դիտվել է 27001անգամ
Վերջին լուրեր