23 / Հունիս / 2020 : 12-29

Անանուխի լիմոնադ․ Զովացուցիչ  և համեղ

Ամռան տապին չկա ավելի լավ բան, քան մեկ բաժակ զովացուցիչ լիմոնադը: Պատրաստում ենք յուրատեսակ համեղ և զովացուցիչ լիմոնադ՝ անանուխով և ցիտրուսային մրգերով։

Բաղադրիչները`

250 մլ ջուր,
125 գրամ շաքարավազ,
4-5 թարմ անանուխի տերև,
2 խոշոր նարինջ,
1 խոշոր կիտրոն,
1 լիտր հանքային ջուր:

Պատրաստման եղանակը:

Տարայի մեջ լցնել շաքարը, ջուրը և եռացնել: Եփել մոտ 5 րոպե, անջատել կրակը, ստացված օշարակին ավելացնել անանուխը և թողնել` սառչի:

Ցիտրուսային մրգերը հյութաքամել, հյութն ավելացնել օշարակին, խառնել և ավելացնել հանքային ջուրը:

Մատուցել սառույցով և անանուխի տերևներով:

Դիտվել է 24597անգամ
Վերջին լուրեր