Ելակով և բանանով ֆրեշ․ Պատրաստիր ինքդ
Ձեզ ենք առաջարկում ելակով, բանանով և վանիլային պաղպաղակով ֆրեշ։ Զովացուցիչ և թարմացնող ըմպելիք ամռան շոգ եղանակին։ Դե իհարկե նաև շատ համով։
Բաղադրիչներ.
ելակ – 200 գ,
բանան – 1 հատ,
վանիլային պաղպաղակ կամ կաթ – 70 գ,
շաքարավազ,
սառույց
Պատրաստման եղանակը
Ելակը լվանալ հոսող ջրով, լցնել բլենդերի մեջ:
Բանանը մաքրել, ավելացնել ելակին:
Դնել նաև պաղպաղակի կտորը և խառնել:
Եթե պաղպաղակի փոխարեն կաթ եք օգտագործում, կարելի է մի փոքր շաքարավազ ավելացնել ըստ ճաշակի:
Ֆրեշը լցնել բաժակների մեջ, սառույց դնել վրան, զարդարել ելակներով և մատուցել:
Անուշ լինի