31 / Հուլիս / 2020 : 16-34

Պատրաստում ենք տոմատի հյութ՝ առանց հյութաքամիչի

Բաղադրիչներ

1. Լոլիկ
2. Աղ

 

Պատրաստման եղանակը

1. Լոլիկները կտրատել, անցկացնել մսաղացով:

2. Զանգվածը լցնել կաթսայի մեջ և հասցնել եռման, 10 րոպե եփել ցածր կրակի վրա:

3. Այնուհետև հյութը քամել, կրկին լցնել կաթսայի մեջ, համեմել աղով, կրկին եռացնել, այնուհետև լցնել բանկաների մեջ, փակել:

4. Բանկաները շրջել գլխիվայր և փաթաթել ծածկոցով: Թողնել այնքան ժամանակ, մինչև հյութն ամբողջությամբ սառչի:

Դիտվել է 16262անգամ
Վերջին լուրեր