Պատրաստում ենք Պիցցայի խմոր. Այս բաղադրատոմսը յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհի պետք է ձեռքի տակ ունենա
Պիցցայի խմոր
Այս բաղադրատոմսը պետք է լինի յուաքանչյուր տնային տնտեսուհու ձեռքի տակ: Փորձված, արագ և պարզ բացադրaտոմս՝ պիցցա պատրաստելու համար:
Բաղադրիչներ
Ջուր - 125 մլ
Ալյուր - 200 գր
Ձիթապտղի յուղ -1ճ/գ
Աղ - 1 թ/գ
Չոր խմորիչ -1թ/գ
Շաքարավազ - 1թ/գ
Ինչպես պատրաստել
Ամանի մեջ լցրեք տաք ջուրը, ավելացրեք խմորիչը, քիչ հետո շաքարավազը:
Ուրիշ ամանի մեջ լցրեք ալյուրն ու աղը և խառնեք: Ավելացրեք խմորիչով ջուրը:
5-10 րոպե հունցեք, ավելացրեք ձիթապտղի յուղը և կրկին հունցեք՝ մոտ 10 րոպե:
Դրեք տաք տեղ, թող մնա 30 րոպե:
Խմորը 30 րոպեից կարող եք բաժանել երկու մասի և օգտագործել:
Բարի ախորժակ