04 / Օգոստոս / 2020 : 14-51

Պատրաստում ենք Պիցցայի խմոր. Այս բաղադրատոմսը յուրաքանչյուր տնային տնտեսուհի պետք է ձեռքի տակ ունենա

Պիցցայի խմոր

Այս բաղադրատոմսը պետք է լինի յուաքանչյուր տնային տնտեսուհու ձեռքի տակ: Փորձված, արագ և պարզ բացադրaտոմս՝ պիցցա պատրաստելու համար:

 

Բաղադրիչներ

Ջուր - 125 մլ

Ալյուր - 200 գր

Ձիթապտղի յուղ -1ճ/գ

Աղ - 1 թ/գ

Չոր խմորիչ -1թ/գ

Շաքարավազ - 1թ/գ

 

 

Ինչպես պատրաստել

Ամանի մեջ լցրեք տաք ջուրը, ավելացրեք խմորիչը, քիչ հետո շաքարավազը:

Ուրիշ ամանի մեջ լցրեք  ալյուրն ու աղը և խառնեք: Ավելացրեք խմորիչով ջուրը:

5-10 րոպե հունցեք, ավելացրեք ձիթապտղի յուղը և կրկին հունցեք՝ մոտ 10 րոպե:

Դրեք տաք տեղ, թող մնա 30 րոպե:

Խմորը 30 րոպեից կարող եք բաժանել երկու մասի և օգտագործել:

Բարի ախորժակ

Դիտվել է 45360անգամ
Վերջին լուրեր