Պանրային բլիթներ միջուկով
Անհրաժեշտ բաղադրիչներ
1 բաժակ կեֆիր
0.5 թեյի գդալ աղ
0.5 թեյի գդալ շաքարավազ
0.5 թեյի գդալ սոդա
1 բաժակ քերած պանիր
2 բաժակ ալյուր
1 հավկիթ
Պատրաստման եղանակը`
Առաջին միջուկի համար`կտրատած խոզապուխտ
Երկրորդ միջուկ համար 200 գրամ կաթնաշոռ+սամիթ+սխտոր+թթվասեր, աղ, պղպեղ
Կեֆիրին ավելացնել աղ, շաքարավազ, հավկիթ: Լավ խառնել: Ավելացնել պանիր և ալյուր: Հունցել: Ստացված խմորը բաժանել մասերի, գրտնակել, լցնել միջուկը, միացնել ծայրերն ու մի քիչ գլորել:
Տապակել նախապես բուսական յուղով թավայի մեջ երկու կողմից, փակ կափարիչով:
Բարի ախորժակ: