Աննկարագրելի համեղ մակարոն ստանալու գաղտնիքները, որոնց մասին քչերը գիտեն
Անգամ ամենահասարակ մակարոնը կարելի է պատրաստել շատ համեղ: Մեկ անգամ փորձելով այս իտալական պաստան՝ դուք այլևս չեք ցանկանա մակարոնները պատրաստել, ինչպես առաջ:
Հիանալի համ ստանալու համար հարկավոր է իմանալ մի քանի գաղտնիք:
Այժմ դու կարող ես պատրաստել մակարոնը այնպես, ինչպես դա կաներ իսկական իտալացին:
Առաջին սխալը, որ անում է մարդկանց մեծ մասը, մակարոնը քամիչի վրա լցնելն է
Դրա հետևանքով մակարոնը դառնում է կպչուն ու անհամ:
Իհարկե, դրանից կարող եք ազատվել՝ ողողելով սառը ջրով, սակայն մակարոնը համը կդառնա վատը:
Դուք հաստատ սոուսը լցրել եք եփած մակարոնի վրա, ինչը շատ հեշտ է:
Սակայն դրա արդյունքում ստացվում է անտանելի համ:
Այդպես չանեք:
Հարկավոր է մակարոնը եփվելուց հետո այն տեղափոխել եռացող սոուսով կաթսայի մեջ:
Մակարոնը թույլ կրակով եփեք սոուսի մեջ 1 րոպե:
Պաստայի մեջ ավելացրեք մի փոքր մակարոնի ջրից:
Ավելացրեք ռեհան:
Պարմեզանը ավելացրեք վերջում, որ չհալչի: