Ինչպես պատրաստել լիմոնով պաղպաղակ
Լիմոնով պաղպաղակ
Ձեզ ենք առաջարկում լիմոնով պաղպաղակի լավագույն տարբերակը։
Լիմոնով պաղպաղակի այս բաղադրատոմսը շատ հեշտ է պատրաստել և ամենակարրորը շատ համեղ է։
Յուրահատուկ այս աղանդերը կարող եք մատուցել նաև տոնական սեղանին:
Ձեզ անհրաժեշտ է հետեւյալ բաղադրիչները, որպեսզի պատրաստեք լիմոնով պաղպաղակ
սերուցք 500 մլ
խտացրած կաթ 380 գրամ
կիտրոն 1 հատ
Պատրաստման եղանակը
Լիմոնի հյութը քամել, սերուցքը հարել, մինչ սկսի թանձրանալ:
Կարևոր է, որ սերուցքը չափից շատ չհարվի, քանի որ պաղպաղակը յուղոտ կստացվի: Սերուցքի մեջ խտացրած կաթ լցնել, խառնել, ավելացնել լիմոնի հյութ: Զանգվածը կաղապարի մեջ լցնել, որով էլ կարելի է սառեցնել:
Դնել սառցախցիկ: 2 ժամից պաղպաղակը հանել, խառնել, դնել սառցախուցը մինչ լավ սառչի:
Մատուցելիս կարող եք հատապտուղներով զարդարել՝ ելակ, բալ։