17 / Ապրիլ / 2021 : 16-53

Կարող եք կորցնել ձեր օգտահաշիվը․ զգուշացում ֆեյսբուքյան օգտատերերին (լուսանկար)

Տեղեկատվության ստուգման կենտրոնից հայտնում են՝ Blocking. Pag'e էջը և վերջինիս տարածած հրապարակումները կեղծ են։
«Այն ոչ մի կապ չունի Ֆեյսբուքի անվտանգութրժյան բաժնի հետ։
Կոչ ենք անում չանցնել կասկածելի հղումներով և չփոխանցել ձեր անձնական տվյալները, հակառակ դեպքում կարող եք կորցնել ձեր օգտահաշիվը»,- նշված է կենտրոնի հաղորդագրության մեջ։
Դիտվել է 8883անգամ
Վերջին լուրեր